Haalt Lady Gaga straks uit naar Trump?

Haalt Lady Gaga uit naar de kersverse Amerikaanse president Donald Trump, of doet ze het niet? Dat is de vraag die Amerika momenteel bezighoudt. De zangers zal deze nacht de menigte toespreken op de 'Super Bowl' en verwacht wordt ze het moment zal aangrijpen om haar zegje te doen over Trump.

Deze nacht vindt in de Verenigde Staten het sportevenement ‘Super Bowl’ plaats, ofwel de finale van het American Football. De wedstrijd is het drukst bekeken programma van het jaar: maar liefst 100 miljoen kijkers kluisteren zich op dat moment voor hun televisiescherm. 

Tijdens de rust van de wedstrijd wordt de traditionele 'halftime show' gehouden, een optreden met een superster. Dit jaar valt Lady Gaga die eer te beurt en dat gaf meteen reden tot speculatie. Gaga heeft zich tijdens de presidentscampagne namelijk voorstander getoond van Hillary Clinton, de rivale van Donald Trump. Verwacht wordt dan ook dat ze in haar toespraak zal uithalen naar de nieuwe president van de Verenigde Staten.

Persconferentie
Zelf liet de zangeres in het midden wat ze precies zal doen of zeggen. “Ik zal alleen uitspraken doen die ik al mijn hele carrière doe", vertelde de zangeres tijdens een persconferentie. "Het wordt vooral een boodschap van eenheid en gelijkheid, maar ook van liefde en gastvrijheid die tot het DNA van dit land behoren."