Evelien en Nicolas geven elkaar het jawoord

In de allereerste aflevering van het tweede seizoen van ‘Blind Getrouwd’ zijn Nicolas en Evelien getrouwd. Hun eerste ontmoeting was meteen ook hun huwelijk. Bloednerveus, maar de eerste indruk was goed. “Je probeert met zo weinig mogelijk verwachtingen naar het gemeentehuis te gaan”, zei Nicolas deze ochtend op Qmusic, “Maar het was een enorme geruststelling toen ik haar zag.”

In ‘Blind Getrouwd’ worden vier huwelijken gearrangeerd door een team van psychologen en seksuologen. De deelnemers trouwen meteen bij de eerste ontmoeting, zonder dat ze elkaar kennen. Vanaf dan gaan ze door het leven als een getrouwd koppel om na vijf weken te beslissen of ze een echtscheiding aanvragen of niet.

Pikant huwelijkscadeau
Uit de 2.800 singles vormden de experten op basis van wetenschappelijke criteria de vier beste matches. De 29-jarige Evelien, een begeleidster in de gehandicaptenzorg uit Vlierzele en de 27-jarige productmanager Nicolas uit Deurne gaven elkaar gisteren al het jawoord. Deze ochtend kreeg Nicolas bij Q-ochtendduo Sam en Heidi al meteen een pikant huwelijkscadeau.

Bekijk ook: