Contract in VS voor Black Harry Potter?

Een toevalstreffer, of de nieuwe Stromae? Noah Mavuela, een jongen van 16 uit Sint-Job in't Goor verovert het internet met zijn versie van het themalied van de Harry Potter-films. De clip, ‘Black Magic’, is op YouTube al bijna drie miljoen keer bekeken. Als we Noah Mavuela mogen geloven is er al interesse van een Amerikaanse platenmaatschappij.

Het filmpje van Noah, op YouTube gekend onder zijn rapnaam Yung Mavu, staat nog maar sinds 4 januari online, maar is al meer al bijna drie miljoen keer bekeken. Internationale websites hebben nu zelfs aandacht voor hem: zo is hij zowel door Britse, Amerikaanse, Franse en Nederlandse websites al opgemerkt.

In zijn video vermengt hij de bekende Harry Potterfragmenten met typische rapelementen. Hij laat onder meer weten dat Harry Potter geweldig is vloekt hij erop los: ‘Expecto Patronum on a nigga’, ‘Heard you was a lame, get back to Azkaban’ en ‘Trying to steal the snitch but you know I won’t let’em’.

Offline gehaald
Intussen is het veelbekeken fragment op YouTube wel offline gehaald wegens schending van de auteursrechten. Het juiste verhaal hierachter is nog niet gekend.