Auw! Rapper valt door het podium

Rapper Travis Scott zal zich zijn gastoptreden tijdens het concert van Drake wellicht nog lang herinneren. Tijdens de show in de Londense O2-Arena viel hij namelijk door het podium voor het oog van duizenden toeschouwers. Drake bood de fans al aan om hun tickets terug te betalen omdat het concert door de val niet zoals gepland kon doorgaan. 

Het incident werd vastgelegd door verschillende fans die het optreden op dat moment aan het filmen waren met hun smartphone. Daarop is te zien hoe het gastoptreden van rapper Travis Scott volledig mis gaat tijdens het nummer ‘Goosebumps’. 

De rapper springt enthousiast het podium op en loopt wat later een zwart platform op, maar hij heeft op dat moment niet in de gaten dat het om een gat in het podium gaat. Scott verdwijnt enkele seconden van het podium, tot Drake hem een hand toereikt en hij uit het gat kan klauteren. De rapper struikelde in het gat zonder zich extreem te bezeren.

Lichtgevende aardbol
Het gat in het podium had als bedoeling om er later een gigantische lichtgevende aardbol uit te doen opstijgen. Door de val van Scott was het echter niet meer mogelijk om de bol nog op het podium te krijgen. Drake verontschuldigde zich meteen bij de talrijk aanwezige fans en stelde ook meteen voor om alle tickets terug te betalen. “Londen, Engeland, ik hou van jullie en ik hoop dat je hebt genoten van het gratis concert”, zei hij nogmaals op het einde van het concert. 

De fans die aanwezig waren tijdens het concert hebben volgens BBC nog niets gehoord over een eventuele terugbetaling.