Acteurs 'Trio' op Rode Loper voor première

Vanavond is de film 'Trio' in première gegaan in de Antwerpse Kinepolis. De film is het resultaat van een intense samenwerking tussen Matteo Simoni, Ruth Beeckmans en Bruno Vanden Broecke, die zowel de regio als de rollen op zich namen. Zij maakten hun entree op de rode loper. 

In 2016 toerden Matteo Simoni, Ruth Beeckmans en Bruno Vanden Broecke door het land met het theaterstuk ‘Hechten’ van Stefaan van Brabandt. Toen ontstond het idee om samen een filmscenario van het toneelstuk te brouwen.

Trio’ volgt het verhaal van Wim, boekhouder, neuroot en eenzaat die al een tijdje met een depressie worstelt. Zijn halfbroer en tegenpool Gert probeert hem op te beuren met een niet zo alledaags cadeau. Lise een grofgebekte escorte maakt in Wim lang verloren gevoelens los. De depressie lijkt ver weg. Ze praten, lachen, dansen... maar ze zijn niet alleen. Gert is eveneens betoverd door de eigenwijze, intrigerende Lise. De paringsdans begint. Een onwaarschijnlijk trio ontstaat. Voor het eerst heerst er rivaliteit tussen de broers. Een uur lang is Lise van hen. Daarna is alles anders.

De film zal vanaf 13 februari 2019 in de bioscoopzalen te zien zijn.