50 Cent op Lokerse Feesten

De Lokerse Feesten hebben 35 nieuwe namen bekendgemaakt. Daarmee is een groot deel van hun programma rond. Onder meer 50 Cent, Fatboy Slim, Pet Shop Boys en Amy Macdonald werden aan de affiche toegevoegd.

“Vet rapconcert”

"We zijn blij dat we eindelijk nog eens een vet rapconcert zullen meemaken in Lokeren", zegt de organisatie over 50 Cent. De Amerikaanse hiphopartiest brengt dit jaar twee cd’s uit, Animal ambition en Streetking immortal.

Daarnaast komt ook Fatboy Slim naar Lokeren. De Britse muzikant scoorde vooral in de jaren ’90 en zal in Lokeren zijn album “Bem Brasil” voorstellen. De plaat, die hij maakte uit liefde voor Braziliaanse muziek, bejubelt ook het wereldkampioenschap voetbal.

Voorverkoop van start

Verder prijken onder meer Pet Shop Boys, de de Schotse zangeres Amy MacDonald en de Britse zanger/rapper Example op de affiche. Daarnaast is er ruimte voor talent van eigen bodem, zoals onder meer Arsenal en Hooverphonic.

Samen met de karrevracht aan nieuwe namen is ook de voorverkoop van de combitickets gestart. Een ticket voor 10 dagen Lokerse Feesten kost 140 euro. Zaterdag vanaf 10 uur worden 9-dagen combitickets verkocht, zij geven geen toegang tot het terrein aan het hoofdpodium op dinsdag 5 augustus.

Meer informatie op www.lokersefeesten.be