10e Tomorrowland is uitverkocht

De tiende editie van Tomorrowland is helemaal uitverkocht. Na de nationale verkoop van vorige week, was nu ook de internationale ticketverkoop in een mum van tijd afgelopen. Het dancefestival mag zo eind juli verspreid over twee weekends 360.000 feestvierders verwelkomen.

Tomorrowland houdt traditioneel de helft van de tickets opzij voor het Belgische publiek. Vandaag mochten de fans van over de hele wereld hun kans wagen. En dat deden ze massaal, de tickets waren in minder dan een uur de deur uit.

Volgens de organisatie zullen er dit jaar zo’n 220 nationaliteiten vertegenwoordigd zijn op het festival. Ruim 20.000 bezoekers zullen op speciaal ingelegde vluchten vanuit vijftig steden worden overgevlogen.

Omdat het festival dit jaar zijn tiende verjaardag viert, vindt het tijdens twee weekends plaats. Wie een ticket voor het ene weekend had, kon er geen meer voor het tweede weekend kopen. De programmatie is trouwens min of meer hetzelfde.

Wie nog geen ticket kon bemachtigen, kan zich vanaf 28 februari nog inschrijven op een wachtlijst, voor het geval er mensen zijn die hun ticket laten terugbetalen via de officiële omruilkassa.

Tomorrowland gaat dit jaar door van 18 tot 20 juli en van 25 tot 27 juli. Voorlopig staan onder meer al Hardwell, Tiësto, Carl Cox, Armin Van Buuren en Netsky op de affiche.