Sergio Herman zoekt nieuw culinair talent

Topchef Sergio Herman coacht vijf enthousiaste duo’s in ‘Mijn Pop-Uprestaurant!’, een nieuw culinair programma op VTM.

Tijdens ‘Mijn Pop-Uprestaurant!’ zullen vijf duo’s hun ideale horecaconcept uitwerken en dit op vijf verschillende locaties. Elk pop-uprestaurant zal een eigen invulling en persoonlijkheid krijgen, want de kandidaten bepalen zelf de inrichting en het culinaire concept. De kijker kan proeven van elke pop-up en bepaalt uiteindelijk wie wint. Het winnende koppel krijgt 100.000 euro. Alles gebeurt onder het goedkeurende oog van topchef Sergio Herman. Hij zal de kandidaten, samen met vakmensen uit verschillende domeinen, ondersteunen en adviseren. Elke horecadiscipline zal onder de loep genomen en geëvalueerd worden door verschillende mensen. De kandidaten krijgen ook de morele steun van Evi Hanssen. 

Pop-uprestaurants kennen een echte opmars. De afgelopen maanden openden in ons land verschillende tijdelijke restaurants, zoals ‘Lo’ van Wout Bru, ‘Sofie’ van Sofie Dumont of ‘Yellow’ van Gert De Mangeleer.

Voor de eerste opdracht van de wedstrijd, die vandaag start, moeten de kandidaten voor de allereerste keer samen, als team, een diner bereiden in een eenmalig pop-uprestaurant in Gent. 

‘Mijn Pop-Uprestaurant!’ is vanaf 4 maart te zien bij VTM.