Waes brengt score weer in evenwicht

Tom Waes heeft de score weer in evenwicht gebracht in Wauters vs. Waes. Na vier afleveringen blijken beide kemphanen heel sterk aan elkaar gewaagd: 2-2. In de vierde aflevering werden de concurrenten uitgedaagd door een aantal minder bekende Belgische kampioenen.

De eerste uitdaging was een potje minigolf. Tijdens de training leek vooral Koen Wauters daarin het handigst. Maar de wedstrijd zelf bleek veel spannender. Uiteindelijk was het toch het VTM-gezicht dat aan het langste eind trok.

In de tweede uitdaging stond een wedstrijd snelwandelen op het programma. Geen evidentie voor Koen Wauters, die geen meniscus meer blijkt te hebben. Waes liep van bij het begin aan kop, Wauters probeerde wel nog een slotoffensief door te lopen (en kreeg de rode kaart), maar Waes won dus.

De laatste uitdaging moest uitklaren wie deze aflevering op zijn naam mocht schrijven, maar het was voor de heren niet duidelijk wat ze mochten verwachten. Uiteindelijk bleken ze mee te doen aan het Groot Dictee der Nederlandse Taal. Met een foutenlast van 35 deed Waes het net beter dan Wauters, die 37 fouten maakte. En dus wint Tom Waes deze aflevering en wordt het 2-2 in de tussenstand.