Bieber geeft zich aan bij politie

Justin Bieber heeft zich aangegeven bij de politie van het Canadese Toronto. Hij wordt ervan verdacht in december een limochauffeur te hebben geslagen. Het tieneridool moet op tien maart voor de rechter verschijnen.

De feiten gebeurden na een hockeywedstrijd van de Toronto Maple Leafs. Bieber werd toen samen met vijf anderen opgepikt door de limochauffeur.Maar tijdens de rit naar het hotel liep het mis, toen een lid van de entourage van Bieber de chauffeur in elkaar sloeg. De chauffeur stopte de limo en belde naar de politie. Toen die arriveerde, was de dader al vertrokken.

Dat iemand van de entourage van Bieber hiervoor werd beschuldigd, was al eerder bekend. Het is echter nooit zeker geweest of het om Bieber zelf ging. Dat blijkt nu wel het geval.

Zijn komst naar het politiekantoor was trouwens niet onaangekondigd. Bieber werd er opgewacht door een meute reporters en fans. Een meisje had zelfs een bord mee met het opschrift: “Ik hou van je en ik ga naar de gevangenis met je”.

Vorige week nog werd Bieber gearresteerd voor straatracen en rijden onder invloed. Hij zat een kort nachtje in de cel, maar kwam een borgsom weer vrij.