Daan zingt nu ook in het Nederlands

Het vierde seizoen van het VTM-programma Tegen de Sterren Op loopt als een trein. De tweede aflevering vorige week woensdag lokte 910.911 kijkers. In de derde aflevering morgenavond doen 11 nieuwe typetjes hun intrede.Gastacteur Peter Van De Velde imiteert zijn look-a-like, zanger Daan. Nadat zijn bandleden het deze zomer op het Antwerpse festival Linkerwoofer aftrapten, besloot de zanger de drank vaarwel te zeggen. Nu is het enkel nog een kwestie van volhouden… Met een wel heel aparte vertaling naar het Nederlands van zijn nummer ‘Exes’ gooit hij alle roddels overboord.

De meest opvallende imitatie die ons te wachten staat, is wellicht die van actrice Clara Cleymans. Zij kruipt in de huid van niemand minder dan haar eigen broer, acteur en zanger Jelle Cleymans.

Actrice Nathalie Meskens vertolkt deze keer de rol van mediafiguur Lesley-Ann Poppe. Ivan Pecnik imiteert dan weer de Nederlander Prem Radhakishun tijdens zijn felbekritiseerde optreden in De Slimste Mens. Ook Story-hoofdredacteur Frederik De Swaef (rol van Chris Van Espen), kunstenaar Jan De Cock (Jonas Van Geel) en televisiemaker Jonas Geirnaert (Guga Baùl) moeten eraan geloven. Walter Baele is voor één keer de Humo Turisticus.  

Pascale Naessens (Ella Leyers) maakt een gezond en licht feestgerechtje klaar in haar ‘Pure Keuken’, terwijl Saartje Vandendriessche (Tine Embrechts) ‘De Mekker Nacht’ aankondigt met zangeres Maaike Ouboter (Clara Cleymans). Zij rijmt erop los in haar nieuwste hit. In het voetbalstadion geeft Vincent Kompany (Guga Baùl) een interview over zijn doorzettingsvermogen tijdens een Rode Duivels match, ondanks enkele ‘banale verwondingen’.

Bekijk de derde aflevering van Tegen de Sterren Op nu woensdag om 20u35 op VTM.