VTM pakt uit met 7 nieuwe programma's

VTM pakt in de eerste helft van volgend jaar uit met zeven nieuwe programma’s. Met ‘Cordon’ komt er een nieuwe fictiereeks, Koen Wauters en Tom Waes bekampen elkaar in tien uitdagingen en er komt een derde seizoen van ‘The Voice’, mét een nieuwe jury.

In ‘Cordon’ wordt een hele buurt hermetisch afgesloten door een besmettelijk virus. Topficite, met Veerle Baetens en Geert Van Rampelberg in de hoofdrollen. ‘Wauters versus Waes’ wordt een unieke samenwerking tussen VTM en Eén. Koen Wauters en Tom Waes dagen elkaar fysiek en mentaal uit in tien bijzondere uitdagingen.

Staf en Matthias Coppens zorgen dan weer voor een bijzonder datingprogramma, met niet zo alledaagse dates.

Evi Hanssen

Niet van uw scherm weg te slaan deze zomer is Evi Hanssen. In ‘Mijn pop-up restaurant’ moedigt ze vijf duo’s aan die elk hun eigen culinaire droom uit de grond willen stampen. Met ‘Beat da bompaz’ gaat ze voor een ludieke strijd tussen jong en oud.

Rani De Coninck trekt dan weer naar ‘De Parenclub’, een spelprogramma waarin ze test hoe goed bekende koppels elkaar kennen. Luk Alloo keert terug naar de gevangenis. Deze keer geeft hij u een unieke kijk in het leven binnen en buiten de muren van een vrouwengevangenis.

Laatste seizoen ‘Aspe’

Fictie krijgt u ook in ‘Deadline 25/5’, een eigentijdse thriller die u meesleurt in de spanning van de ‘moeder van alle verkiezingen’. Verder volgt er een derde seizoen van ‘The Voice van Vlaanderen’, met Regi, Axelle Red en Bent Van Looy als nieuwe juryleden. Er komt een tiende en laatste seizoen van ‘Aspe’ en lachen kan u met een nieuwe reeks van ‘Tegen De Sterren Op’.

Comedy op 2BE

Comedy krijgen we ook te zien bij 2BE, met nieuwe seizoenen van ‘Foute Vrienden’ en ‘Crimi Clowns’. Verder zijn er internationale topseries met ‘Hannibal’, ‘Vikings’, ‘Ray Donovan’ en ‘Crossbones’.