Fast & Furious 7 met broer Paul Walker

Paul Walker wordt in de nieuwe ‘Fast & Furious’-film mogelijk vervangen door zijn jongere broer Cody. Die is gevraagd om de laatste scènes te draaien, omdat hij zo goed lijkt op de overleden Hollywoodster.

De opnames van de zevende ‘Fast & Furious’ waren volop aan de gang, toen hoofdrolspeler Paul Walker twee weken geleden verongelukte in een Porsche. Productiehuis Universal legde de opnames meteen stil, maar wilde de film zeker niet in de prullenbak gooien.

“Meteen na de dood van Paul zijn er al gesprekken geweest met zijn 25-jarige broer Cody, die nog heeft gewerkt als stuntman”, vertelt een anonieme medewerker aan de Britse krant Daily Mail. “Universal besefte dat ze iemand nodig hadden die op Paul leek om de laatste scènes in te blikken. Als je Cody van op een afstand filmt, zie je het verschil niet. En als we een shot van dichtbij nodig hebben, zijn er nog de special effects.”

Het is nog niet bekend of Cody ook heeft toegezegd. “Maar als hij het doet, is het om zijn broer te eren”, vertelt de bron. “Er is ook druk overleg met de familie van Paul Walker hoe we zijn rol van Brian O’Connor op een serene manier uit de reeks kunnen schrijven.”

Paul Walker wordt vandaag in intieme kring gecremeerd. Enkele van zijn collega’s, onder wie Vin Diesel en Tyrese Gibson, zullen de begrafenis bijwonen.