Astrid Bryan wint twee Story Awards

Het weekblad Story heeft gisteravond voor de vierde keer de Story Awards uitgereikt in de Ethias Arena in Hasselt. VTM-gezichten Kurt Rogiers en Nathalie Meskens wonnen elk twee awards. Ook Astrid Bryan viel in de prijzen. Haar scheiding met ‘den John’ was voor de lezers van Story ‘de meest aangrijpende gebeurtenis van het jaar’.

“Het is een beetje raar om daarvoor een award te krijgen”, zegt ze. “Maar de steun van de fans heeft me wel veel plezier gedaan.” Astrid Bryan kreeg ook de award voor ‘meest glamoureuze BV’.

Kürt Rogiers is volgens de lezers van Story ‘de Man van het Jaar’ en de ‘Beste Radiopresentator’. Nathalie Meskens is bekroond als ‘Vrouw van het Jaar’ en ‘Beste Actrice’.

Burgemeester van Antwerpen Bart De Wever (N-VA) is voor de vierde keer op rij de Politicus van het Jaar’. Naast zijn prijs kreeg hij ook nog een fotomoment met Lesley-Ann Poppe. Dat zagen we op haar Twitter-account. 

Een speciale prijs gaat naar Rocco Granata. Hij krijgt een award voor zijn hele carrière, de enige prijs die wordt uitgereikt door de redactie van Story. “64 jaar kwam ik hier in Hasselt aan, en nu, 64 jaar later speel ik nog voor het publiek dat mij zo groot gemaakt heeft.”

Bekijk ook: