Familieraad komt terug op VTM

VTM gaat een speciale editie uitzenden van Familieraad, het legendarische familiespel. Sean Dhondt wordt de host van Familieraad: '25 jaar VTM'. De speciale editie is een entertainende knipoog naar de verjaardag van VTM. Volgend jaar wordt immers de kaap van 25 bereikt en overschreden.

"Ik heb echt veel goesting om 'Familieraad: 25 jaar VTM' te presenteren. Er is natuurlijk nostalgie mee gemoeid, want de 377 afleveringen van Koen Wauters zitten in ons collectieve geheugen. De eenvoudige en daardoor ijzersterke spelformule gaan we zeker behouden. De vragen zullen nog altijd starten met ‘We vroegen aan 100 Vlamingen…’, maar toch wordt het voor deze feestelijke gelegenheid anders", vertelt Sean.

Zo nodigt Sean uitsluitend teams van bekende medemensen uit, die samen een VTM-geschiedenis hebben. Dina Tersago is zich samen met haar boeren nu al aan het opwarmen, net zoals Evi Hanssen met haar strafste springers. De acteurs van Wittekerke, Bart Kaëll en zijn Soundmixjury, en de Planckaerts zullen eveneens de topantwoorden proberen te voorspellen. Maar ook Nadine De Sloovere samen met haar vroegere nieuwscollega’s, de makers van het legendarische 'Wie Ben ik?' en de vrolijke jongens van 'Tegen De Sterren' Op zullen een rondje Familieraad spelen.

'Familieraad: 25 jaar VTM' is niet compleet zonder fijn publiek. Daarom deze warme oproep van Sean: "Als je de BV’s van toen en nu op een spontane, onvoorbereide en daarom vaak verrassende manier bezig wil zien, surf dan naar vtmtickets.be en reserveer je zitje voor de opnames in december."

We duiken nog even terug in de tijd. Hieronder kan je een oude aflevering van Familieraad bekijken: