Toont Apple straks nieuwe iPad?

De geruchtenmolen draait op volle toeren over het Apple-evenement dat vanavond om 19 uur in San Francisco plaatsvindt. Dan zal Apple naar alle waarschijnlijkheid een paar nieuwe producten voorstellen. Het enige wat we al zeker weten is de tekst op de uitnodiging: ‘We still have a lot to cover.’

Nieuwe iPad

Bijna iedereen is het erover eens dat Apple vanavond de nieuwe iPad 5 en de iPad Mini 2 zal onthullen. Wellicht krijgen de nieuwe toestellen een opfrissing die gelijkloopt met de vernieuwing van de iPhones: een vingerafdruksensor, een betere camera en processor en wie weet ook de nieuwe kleurrijke covers, zoals de iPhone 5C.

De slogan ‘We still have a lot to cover’ doet ook vermoeden dat Apple met een aantal eigen nieuwe covers komt voor de iPad, mogelijk met geïntegreerd toetsenbord.

iWatch?

De laatste maanden zijn er regelmatig geruchten over de mogelijke lancering van ‘iWatch’, een polshorloge van Apple met een geïntegreerde telefoon. Het lijkt er voorlopig niet echt op dat Apple het horloge nu al zal lanceren.