TF: In het spoor van Vegas & Like Mike

Telefacts gaat uitgebreid in op de actualiteit van het tragische vliegtuigongeval in Temploux en zoekt met een reconstructie antwoorden op vele vragen. In een tweede reportage reist Telefacts in het spoor van Dimitri Vegas en Like Mike, afgelopen weekend verkozen tot zesde beste dj’s van de wereld.
48 uur in het spoor van Dimitri Vegas en Like Mike
DJ’s Dimitri Vegas en Like Mike, twee gewone jongens uit Willebroek, zijn samen met Tomorrowland groot geworden. Sinds afgelopen zaterdag 19 oktober 2013 staan de broers op de zesde plaats in de top 100 van beste dj’s ter wereld. Telefacts zat het hele weekend in hun spoor.
De broers maken onwaarschijnlijke tijden mee. Het succes van de huis-dj’s van Tomorrowland en Tomorrowworld is immens. Overal ter wereld hebben ze fans. Met privéjets vliegen ze van het ene feest naar het andere. Barcelona, Miami of Los Angeles: waar deze twee komen ontploft de boel.
Telefacts volgde hen tijdens misschien wel het belangrijkste weekend uit hun carrière. Door hun zesde plek in de dj-lijst behoren ze definitief tot het kransje allergrootsten. Net als Tiësto, David Guetta en Armin Van Buuren.
De fatale crash: een reconstructie
Hun passie werd hun dood. Eén piloot en tien parachutisten overleefden zaterdag een vliegtuigcrash in Temploux niet. Wat een onbezorgde dag moest worden, eindigde in een drama. Telefacts reconstrueert de noodlottige dag en sprak met getuigen van het ongeval én met mensen die de slachtoffers het best kenden.