Eigen programma voor Jonas Van Geel

Jonas Van Geel, een van de acteurs van het VTM-programma ‘Tegen de sterren op’, krijgt in het najaar een eigen programma op VTM. Hij wordt de gastheer van het nieuwe programma ‘Lang Leve…’, waarin hij elke week een iconische landgenoot trakteert op de film van zijn leven.

Jonas Van Geel is alvast enthousiast over zijn eerste eigen programma. “Een nieuwe show als ‘Lang Leve…’ mogen maken is een regelrecht geschenk uit de hemel”, zegt hij. “Ik mag al mijn gasten niet alleen hoogstpersoonlijk selecteren en inviteren, ik mag ze vervolgens in de studio ook nog eens ongegeneerd en spontaan de kleren van het lijf vragen. Geef toe, een geweldige luxe. Het wordt ook heel spannend om hun reacties op onze filmpjes te kunnen opmeten. Onze versie van de feiten is namelijk niet altijd even, hoe zal ik het zeggen, braaf?”

In ‘Lang Leve…’ zal Van Geel zijn gasten confronteren met filmpjes over gekende en minder gekende passages uit hun leven. Van Geel: “De gasten zijn stuk voor stuk kleppers van wie ik grote fan ben, maar voor wie ik ook het grootste respect heb. Ik moet dan ook niet vertellen dat ik het behoorlijk spannend vind om uitgerekend bij deze mensen op de kap te gaan zitten.”