Cast van film ‘Halfweg’ is volledig

Morgen start de regisseur van Hasta la Vista, Geoffrey Enthoven, met de opnames van zijn nieuwe langspeelfilm ‘Halfweg’. Hij doet dit opnieuw in samenwerking met producent Mariano Vanhoof en scenarist Pierre De Clercq.

Intussen is ook de volledige cast bekend. En die is niet min. Koen De Graeve en Jurgen Delnaet vormen het centrale duo uit de film.

Beide acteurs worden omringd door onder meer Gilles De Schryver (Code 37, Hasta La Vista), Veerle Baetens (Code 37, The Broken Circle Breakdown, Het Vonnis), Evelien Bosmans (Groenten uit Balen, Marina) en Ella Leyers (FC De Kampioenen, Het Vonnis). Ook Tom Audenaert, Günther Lesage, Tiny Bertels, Jos Verbist en Herwig Ilegems spelen mee.

De film vertelt het verhaal van Stef. Die zit midden in een scheiding en betrekt een magnifiek huis dat hij flink onder de prijs heeft kunnen kopen. Daar wil hij in alle rust de dingen op een rij zetten. Maar al op zijn eerste avond staat de vreemde Theo in zijn living die beweert de rechtmatige bewoner van het huis te zijn. Theo probeert Stef buiten te pesten, maar die wil niet wijken. Tot Stef ontdekt dat Theo de vorige eigenaar is. En al twee jaar dood is.

'Halfweg' wordt in het voorjaar van 2014 in de bioscopen verwacht.