Mr. Konijn verkoopt spaarpootjes

Meneer Konijn is terug! De knuffel zal ook dit jaar samen met radiozender Q-music geld inzamelen voor de vzw Kindergeluk.

Op 1 juni verspreiden de Q-dj’s zich over twaalf locaties in Vlaanderen om de Spaarpootjes te verkopen. Het duo Ornelis en Rogiers presenteert tussen 10 en 18 uur De Startshow live vanuit het Waasland Shopping Center in Sint-Niklaas. Tijdens hun show kan je een Spaarpootje kopen om zelf geld in te zamelen tot het einde van dit jaar.

Sven Ornelis: ‘Eindelijk zijn de duizenden Spaarpootjes toegekomen, ze zien er super uit! We kijken uit naar 1 juni, het wordt een toffe radiomarathon om Meneer Konijn 2013 op gang te treken. Iedereen wordt gemobiliseerd, en het zou fantastisch zijn mochten ook de luisteraars een handje kunnen toesteken die dag om de Spaarpootjes samen met ons te verkopen!’

Al het geld uit de Spaarpootjes wordt eind december verzameld en integraal overhandigd aan Kindergeluk vzw, een organisatie die verschillende kleine goede doelen overkoepelt en zich inzet voor kansarme kinderen in België.

Q-Music begon de liefdadigheidsactie rond Meneer Konijn vorig jaar om geld in te zamelen voor de vzw. Meneer Konijn werd gekozen als mascotte. De knuffel was van Noa, een meisje dat stierf toen ze twee maanden oud was. Het knuffelbeertje heeft bijna een jaar lang de wereld rondgevlogen en al meer dan 200.000 euro opgebracht.

Alle locaties waar je het Spaarpootje kan vinden en het inschrijvingsformulier om je kandidaat te stellen om mee te helpen verkopen, vind je terug op Q-music.be.