Crimi Clowns naar Monte Carlo

De organisatie van het Televisie Festival van Monte Carlo maakte zopas bekend dat de 2BE-reeks Crimi Clowns van en met Luk Wyns genomineerd is in twee categorieën : Beste Internationale Comedy-reeks en Beste Europese Comedy-reeks.

Het Televisie Festival gaat voor de 53e keer door in het mondaine Monte Carlo van 9 tot en met 13 juni. Elk jaar selecteert een professionele jury genomineerden in verschillende categorieën. De winnaars van deze prestigieuze tv-prijzen worden aan het einde van de festivalweek gelauwerd tijdens een Award-ceremonie in aanwezigheid van Prins Albert van Monaco.

Luk Wyns, de geestelijke vader en bezieler van Crimi Clowns, is alvast enthousiast over het nieuws : “Ik ben eerlijk gezegd wel verrast. Monte Carlo is een internationaal gerenommeerd festival en heeft de naam erg traditioneel te zijn. En Crimi Clowns is een gedurfde serie die dolt met de regels van de klassieke televisiefictie. Uiteraard ben ik zeer blij met het kwaliteitslabel en de internationale uitstraling die de serie hiermee krijgt."

Inmiddels zijn de opnames aan de gang voor een tweede televisieseizoen van de reeks, die later dit jaar bij 2BE in première zal gaan.