Céline Dion komt naar Sportpaleis

Céline Dion komt naar ons land. Op 21 en 22 november staat ze in het Sportpaleis in Antwerpen. Dion komt er haar nieuwe album ‘Sans attendre’ voorstellen. Het is al 5 jaar geleden dat ze nog eens in ons land was.

De Canadese zangeres maakt er een opvallend korte Europese tournee van. Naast Antwerpen houdt Dion alleen nog halt in Parijs, waar ze vijf optredens geeft. Op haar website laat ze verstaan dat ze veel zin heeft om naar België te komen. “Mijn familie en ik zijn er altijd warm ontvangen. Het is al vijf jaar geleden dat ik nog eens in België was en dat is vijf jaar te lang”, schrijft ze. “Het zal deugd doen om weer in België te kunnen optreden. Ik kijk er echt naar uit.”

In 1993 brak Céline Dion definitief door met het nummer ‘The power of love’. Vijf jaar later bracht ze haar grootste hit uit, ‘My heart will go on’, tevens de soundtrack van de film ‘Titanic’.

Zoals de titel doet vermoeden staan er op haar recentste plaat ‘Sans attendre’ alleen Franstalige nummers. Maar in het Sportpaleis haalt Dion ongetwijfeld ook haar klassiekers boven. Tickets zijn te koop vanaf vrijdag, 10u.

Bekijk hierboven nog eens haar grootste succesnummer.