'Wauters vs. Waes’ beslecht in sauna

Het nieuwe programma op VTM en Eén zal ‘Wauters vs. Waes’ heten. Dat hebben beide presentatoren beslist in een duel in de sauna. Wie het langst bleef zitten was beslissend voor de naam van het programma. Won Koen Wauters, dan werd het ‘Wauters vs. Waes’. Als Tom Waes won, zou het ‘Waes vs. Wauters’ worden.

Na 35 minuten was het afgelopen voor Tom, die rood aangelopen moest opgeven. De hitte werd hem te veel. Daarmee is ook het verdict over de titel gevallen, die ‘Wauters vs. Waes’ zal luiden.

In het nieuwe programma op Eén en VTM zullen Koen Wauters en Tom Waes elkaar tien weken lang uitdagen om tot het uiterste te gaan. Zo lang mogelijk in de sauna zitten was een voorproefje daarvan. De twee waaghalzen roepen kijkers op om hen uitdagingen te sturen, uitdagingen waarbij ze het tegen elkaar zullen opnemen en tot het uiterste zullen gaan

In de loop van de volgende maanden starten de opnames van ‘Wauters vs. Waes’ en vechten Koen en Tom hun strijd uit. De uitzenddatum van het programma is nog niet bekend.

Deze saunaopdracht is de eerste overwinning voor Koen Wauters. Die telt weliswaar niet mee voor de wedstrijd zelf, maar het is een aardige speldenprik waarmee Tom in het programma wellicht nog lang geconfronteerd zal worden…