BV's wagen de sprong op tv

Dit najaar pakt VTM uit met ‘De Grote Sprong’. Het familieprogramma is gebaseerd op het wereldwijde succesformat ‘Celebrity Splash’, waar bekende gezichten de Olympische discipline schoonspringen onder de knie proberen te krijgen.De show was voor het eerst te zien in Nederland en is sindsdien aan heel wat andere landen verkocht.

Ook bij ons zullen BV’s de sprong wagen. Eerst trainen ze wekenlang en worden ze begeleid door professionele schoonspringers. Hun vorderingen worden op de voet gevolgd door de camera’s. Wekelijks worden hun solosprongen tijdens de show beoordeeld op elegantie, techniek, moed en moeilijkheidsgraad door een professionele jury.

Welke bekende gezichten bij ons in het water duiken is nog niet bekend. De Grote Sprong is een voorlopige werktitel. De definitieve titel, de presentatie en de bekende deelnemers worden later pas bekend gemaakt.

Hierboven al een voorproefje. We zien Patty Brard van de duikplank springen. Zij bewijst dat de sport niet zonder risico's is. De Nederlandse presentatrice en voormalige zangeres in de meidengroep Luv' landt op haar gezicht en houdt er een bloedende lip aan over.