Eminem en Neil Young op Pukkelpop

Pukkelpop heeft de eerste 73 namen bekendgemaakt voor de affiche van 2013. Eminem, Neil Young, Nine Inch Nails, The Prodigy The XX zijn de eerste grote namen.

Klokslag 11u lanceerde Pukkelpop de eerste 73 namen. De opvallendste daarvan is Eminem. De rapper stond al op de affiche van 2011, maar kon toen niet spelen door de fatale storm. Nu komt hij op donderdag 15 augustus naar Kiewitt. Ook Nine Inch Nails, Fall Out Boy en Slayer staan die dag op de affiche.

Op vrijdag 16 augustus is Neil Young de grote klepper. Andere namen die dag zijn The Prodigy, Boys Noize en Fun. Ook Skunk Anansie staat die dag opnieuw op de podium. Twee jaar geleden stonden zij in het oog van de storm op Main Stage.

The XX, Franz Ferdinand en Triggerfinger zijn enkele van de namen die het festival afsluiten op zaterdag 17 augustus. 

De ticketverkoop start op woensdag 27 maart om 14u. Wie een ticket had voor de editie van 2011, kan zijn tickets twee dagen eerder kopen. Nieuw dit jaar is dat je tijdens de bestelprocedure moet aangeven op welke camping je wil liggen. Vorig jaar was het de organisatie die dat bepaalde. Alle info vind je op pukkelpop.be