Justin Bieber stort in tijdens concert

Justin Bieber is ingestort tijdens een concert in Londen. Hij raakte in ademnood en kreeg zuurstof toegediend. Hij werkte zijn concert af, maar werd daarna overgebracht naar het ziekenhuis.

Het Canadese tieneridool voelde zich ijl tijdens zijn concert in de Londense O2 Arena. Vier nummers voor het einde strompelde hij backstage waar hij ineenstortte. De hulpdiensten moesten hem meteen zuurstof toedienen.

Op bovenstaande video zie je dat Scooter Brauen en Jaden Smith, die mee op tournee zijn met Bieber, het publiek geruststellen: “Justin zal zijn concert afwerken”. En dat hoe hij ook. Bieber negeert het advies van de dokters en klimt twintig minuten later het podium weer op. Meteen na de show is hij alsnog naar een hospitaal gebracht.

Afgelopen maandag frustreerde Bieber zijn fans in Londen, door het concert twee uur later dan gepland te beginnen. Heel wat fans konden daardoor het concert niet tot het einde bijwonen, omdat er zo laat geen openbaar vervoer meer was.

Justin Bieber geeft vanavond normaal opnieuw een concert in Londen. Het is echter nog niet zeker of dat kan doorgaan. Op 10 en 11 april staat Bieber in het Antwerpse Sportpaleis.