Bijna mama? Deze snufjes moet je hebben!

“Het leven makkelijker maken”, dat is een van de slogans op de CES-beurs, de grootste technologiebeurs ter wereld, in de Amerikaanse stad Los Angeles. Er zijn zelfs wat gadgets om het de toekomstige mama allemaal net iets comfortabeler te maken. Al moet je daarvoor wel diep in je portefeuille tasten…

VTM NIEUWS-journalist Kenneth Dee maakte op de CES-beurs onder meer kennis met Willow, een apparaat dat erg lijkt op een beha, maar dat toch niet is. Het is namelijk een apparaat om onopvallend moedermelk af te kolven. “Zo hoef je niet je borst boven te halen als je kind honger heeft en kan je onopvallend en discreet afkolven”, klinkt het bij de makers. Prijskaartje voor Willow? 405 euro!

Wie als moeder graag fit blijft, is misschien ook tevreden met de kinderwagen van 4Moms. Die is uitgerust met verlichting, zowel vooraan als achteraan. Daarnaast is er een scherm dat je vertelt hoeveel calorieën je al verbrand hebt, hoe snel je wandelt en hoeveel afstand je al aflegde. En alsof dat niet genoeg is: er is ook nog een USB-poort om je smartphone op te laden terwijl je wandelt met je kleine spruit. Kostprijs? 899 euro!