Is dit de ideale bureaustoel?

Gadgets die je leven vergemakkelijken. Je vindt ze deze dagen op CES-beurs, de grootste techbeurs ter wereld, in de Amerikaanse stad Los Angeles. Een bureaustoel die je rugklachten wegneemt of een koffiebeker die je drank de hele tijd op de perfecte temperatuur houdt, je vindt het er allemaal.

De Consumer Electronics Show in Las Vegas opent vanavond haar deuren en verwacht in totaal zo’n 200.000 bezoekers. Alle grote elektronicabedrijven tonen er hun nieuwste snufjes. En veel van die zaken kunnen ons dagelijks leven ook vergemakkelijken.

Al liggend werken
Zo kunnen mensen met rugklachten terecht bij het bedrijf Altwork. Zij ontwikkelden een bureaustoel waarin je kan liggen, zitten en staan. De stoel plaatst je automatisch in de juiste positie waardoor je geen rug- of andere klachten kan krijgen. Het is ook belangrijk dat je tijdig afwisselt van positie en dat is met deze stoel dus geen probleem.

Alle spullen zoals je computer of toetsenbord blijfven met behulp van magneten op je bureaublad staan. 

Aan al dit comfort hangt wel een stevig prijskaartje! Je betaalt al snel zo’n 6.000 euro voor deze stoel. Belangrijk detail: het is niet duidelijk of je op het bureaublad een kop koffie of thee kan plaatsen zonder te morsen.

Koffie
Voor de koffieliefhebbers is er op de beurs ook een leuk extraatje. Een thermos die je warme dranken perfect op temperatuur houden. “Vaak zijn je warme dranken in het begin te warm en na een tijd de koud”, vertelt Daniel Gober van het bedrijf Ember. “Dankzij deze thermos is je koffie altijd perfect op temperatuur.”