Alloo Bij

Dinsdag 21.40

Christoff openhartig: "Paar vriendinnen gehad"

"Ik heb een paar vriendinnen gehad", dat vertelt een openhartige Christoff bij Luk Alloo in 'Alloo bij'. "Ik heb me nog een beetje verzet tegen het feit dat ik op mannen val, maar die strijd heb ik snel opgegeven." En Christoff doet nog meer onthullingen.

Christoff werd onlangs 40 en staat 25 jaar in het vak. Alloo volgde hem maandenlang en vroeg hem de kleren van het lijf. De zanger gaat ook geen enkel antwoord uit de weg. Zo spreekt hij vrijuit over zijn geaardheid. "Ik verloor mijn maagdelijkheid bij mijn eerste schoolliefje, Hilde. Ik heb een paar vriendinnen gehad", vertelt hij. "Ik heb me nog een beetje verzet, maar die strijd heb ik snel opgegeven." Christoff outte zich uiteindelijk pas rond zijn dertigste. "Daar heb ik veel reactie op gekregen. Ik hoop dat ik daarmee ook andere mensen geholpen heb."

Burn-outs
Maar de roem eist ook zijn tol, zelfs voor een succesvol artiest als Christoff. "Ik heb al twee keer op de rand van een burn-out gestaan", vertelt hij aan Luk Alloo.

En Christoff wil echt geen enkel taboe uit de weg gaan. Hij is intussen veertig en dat heeft ook zijn invloed op zijn uiterlijk. "Ja, ik gebruik botox. Ik neem daarover geen blad voor de mond", zegt hij in 'Alloo bij'.

'Alloo bij', vanavond om 21.40 uur bij VTM.