Magisch aanzoek bij 'Beauty and the Beast'

Niets zo romantisch als iemand ten huwelijk vragen op een podium van een musicalvoorstelling. Dat moet althans deze jongeman gedacht hebben toen hij zijn vriend om zijn hand vroeg tijdens de musicalvoorstelling van ‘Beauty and the Beast’ in Flanders Expo, in Gent. En het publiek ging uit zijn dak.

In de aanwezigheid van Josje Huisman, Jan Schepens en meer dan 3.000 andere getuigen, ging Lorenzo gisterenavond door de knieën voor zijn vriend Sander op het podium van ‘Beauty and the Beast’. 

De locatie was niet lukraak gekozen. Integendeel: de musicalvoorstelling heeft een grote plek in hun hart. “Mijn vriend deed een aantal jaar geleden auditie bij Hollands Got Talent en zong ‘If I Can’t Love Her’ bij de audities. Dit is een nummer uit de musical. Ik werkte toen bij het programma en zo is de vonk overgeslagen…”, zegt Lorenzo.  

En het publiek? Dat reageerde net zoals de cast uitbundig toen vriend Sander “Ja” zei. Het verloofde koppel kreeg op het podium nog een glaasje champagne om na te genieten achter de schermen.