Dit was Clouseau in het Sportpaleis

Clouseau staat opnieuw in het Sportpaleis. En hoe! Gisterenavond gaven ze het eerste van hun drie concerten die ze in deze eindejaarsperiode geven. 'Couseau danst', heten de concerten, en dat is niet overdreven. Koen en Kris Wauters zorgden voor een swingende show van meer dan drie uur.

Zingen èn dansen, het was geen makkelijke combinatie voor Koen en Kris. De twee broers hebben dan ook weken intensief gerepeteerd met choreografen. "Ik denk niet dat de combinatie zo zwaar is, maar op onze leeftijd plots wel", vertelt Kris Wauters. "Er dansen jonge gasten mee, waarbij het lijkt dat zij zelfs geen moeite moeten doen."

"Waar is m'n vrouw?"
Een opvallend moment tijdens de show gisteravond. Tijdens het nummer ‘Oh ja’, vroeg Koen Wauters plotseling aan het publiek waar zijn vrouw was. De zanger vond zijn Valerie uiteindelijk en gaf haar een uitzinnige kus. Ook zijn kinderen Zita en Nono waren getuige van dit mooie moment.

Niet alleen de romantische scène maakte gisteren indruk, het hele concert was indrukwekkend. Volgens velen is 'Clouseau Danst’ de sterkste show van de groep in lange tijd.