De 'Carpool Karaoke' van Madonna

Na Adele, Justin Bieber en Michelle Obama, kreeg de presentator van de Amerikaanse talkshow Late Late Show James Corden Madonna in zijn wagen. In de rubriek ‘Carpool Karaoke’ interviewt de Britse komiek sterren terwijl hij hen vervoert. Ze zingen ook steeds een aantal nummers van de artiest waar de video rond draait. De filmpjes zijn razend populair en worden wereldwijd druk bekeken.

Tijdens het ritje door New York zingen Corden en Madonna samen de nummers ‘Vogue’, 'Papa Don’t Preach’ en ‘Ray of Light’. De zangeres vertrouwt Corden toe dat haar leven uit de schijnwerpers heel gewoontjes is: “Wanneer ik naar huis ga, dan ben ik Julie Andrews (de actrice die Mary Poppins speelt)”, vertelt ze.

Michael Jackson
Als Corden Madonna uitvraagt over haar vriendschap met Michael Jackson, klapt de zangeres onverwacht uit de biecht. De mond van de presentator valt open van verbazing.

Twerken
De inmiddels 58-jarige zangeres toont zich in de wagen van Corden van haar lenigste kant. Ze steekt haar benen in de lucht, begint te twerken en hangt haar voeten uit de auto. James Corden amuseert zich en probeert haar bij te benen waar mogelijk.

Best bekeken
Gisteren raakte nog bekend dat de video van de Carpool Karaoke met Adele de best bekeken video was op YouTube. De video werd 136 miljoen keer bekeken.