Matteo Simoni opnieuw vrijgezel

Acteur Matteo Simoni is opnieuw vrijgezel. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Simoni zette samen met zijn vriendin Gudrun Ghesquière na acht jaar een punt achter hun relatie.

De 29-jarige acteur en het fotomodel gaan als vrienden uit elkaar, klinkt het. Na acht jaar hebben ze besloten er een streep onder te trekken.  “We gaan elk weer onze eigen weg”. Verder wensen ze niet te communiceren over de breuk. 

P-magazine
Gudrun en Matteo leerden elkaar kennen in een restaurant in Antwerpen, waar Gudrun toen werkte als serveerster. In een interview met P-Magazine acht jaar geleden werd Simoni gevraagd wie wel eens op de cover mocht staan. Hij had het toen over “de knappe serveerster van Dansing Chocola”, maar nu lijkt het sprookje dus voorbij.

Simoni is niet de enige in showbizzland die een breuk te verwerken heeft. Eerder deze week lieten VTM-presentatrice Nathalie Meskens en acteur Jeroen Van Dyck weten in een persbericht dat hun huwelijk voorbij is. “Tien jaar huwelijk loslaten, is een bijzonder emotionele beslissing. En dat geldt voor ons allebei", vertelde Meskens.

Lees ook: Nathalie Meskens beëindigt huwelijk