Josje zingt 1ste lied uit Belle & Het Beest

Josje Huisman en Jan Schepens , de hoofdspelers in de musical ‘Belle en het Beest’, hebben vandaag voor de eerste keer samen een nummer uit de musical gezongen tijdens Maarten & Dorothées Kinderopvang van Qmusic.

Ze brachten het nummer ‘Eerder Niet Geweest’. Qmusic-dj's Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe openden de Kinderopvang ten voordele van Rode Neuzen Dag. Het idee kwam van Dorothee, omdat Maarten binnenkort papa wordt.

Hulp van BV's
Maarten en Dorothee hadden uiteraard heel wat hulp nodig om al de kinderen te entertainen. Daarvoor konden ze rekenen op verschillende bekende gezichten om hen te helpen. Naast het optreden van Josje en Jan kwamen ook Sofie Dumont en James Cooke pannenkoeken bakken, zorgde De Mol-finaliste Hanne Vanhaesebrouck voor gekke kapsels en glittertattoos, las VTMKZOOM-gezicht Nathan Naenen de kinderen verhaaltjes voor en gaf K3 Zoekt K3-finaliste Sarah Bossuwé dansles.

Rode Neuzen Dag
Daarnaast moedigen Maarten en Dorothee alle crèches en kinderopvangorganisaties in Vlaanderen aan om hun opbrengst van vandaag ook te schenken aan Rode Neuzen Dag, de actie die zich inzet voor jongeren met psychische problemen. De actie wordt afgesloten met een grote benefietshow op 3 december.