Is Jonas zoon van Robbie Williams?

Vanavond krijgen we in Jonas & Van Geel een zenuwachtige Jonas te zien. De grote wereldster Robbie Williams komt immers op bezoek. Hij vertelt alles over zijn nieuwe album ‘The Heavy Entertainment Show’. Waarom België wordt vernoemd bijvoorbeeld en waarom het nummer dat hij opdroeg aan zijn zoon 'Motherfucker' heet. En zou het echt kunnen dat Robbie en Jonas’ moeder elkaar zijn tegengekomen in de jaren 90?

Jonas kan deze kans niet laten voorbijgaan om een selfie te nemen met Robbie. Gewoon, een bescheiden selfie met hem en de andere gasten. En schattige puppies, een kitten, een paar babes, een pokémon en veel, veel meer. Zelfs voor wereldster Robbie Williams is dit een heel excentrieke foto. 

Om af te sluiten brengt Robbie nog zijn nieuwe single ‘Party Like A Russian’. Enkele jongedames uit het publiek beleven de avond van hun leven...

Meskens
Gelukkig is er ook nog goede vriendin Nathalie Meskens om Jonas op zijn gemak te stellen. In de nieuwe Vlaamse actiekomedie ‘Pippa’ doet Nathalie al haar stunts zelf, maar is ze wel echt zo’n durfal? Blijft ze ook kalm wanneer samoerai Hayashi zijn zwaardkunsten wel van erg dichtbij demonstreert? Geblinddoekt?

K3
Bijna een jaar geleden veranderde het leven van Hanne, Klaasje en Marthe compleet toen zij de K3-fakkel overnamen. Hoe gaan zij om met de rollercoaster waar ze sindsdien in beland zijn? Ook manager Kristel Verbeke komt er even bij. Zij heeft Robbie Williams al eens ontmoet in 2005, in een hotel in Amsterdam en dat herinnert ze zich nog levendig. Ze dansten zelfs samen.

Vanavond om 20.35 bij VTM