Heeft de bodyguard van Kim het gedaan?

Na de brute overval op televisiepersoonlijkheid Kim Kardashian afgelopen maandag, is de geruchtmolen op volle toeren beginnen draaien. Verschillende media wijzen met de beschuldigende vinger naar de bodyguard van Kim, Pascal Duvier. Hij komt in nauwe schoentjes terecht omdat hij tot over zijn oren in de schulden zit.

Duvier was het afgelopen weekend met Kim in Parijs toen zij in de nacht van zondag op maandag in haar hotelsuite werd beroofd van tien miljoen dollar aan juwelen. De televisiepersoonlijkheid werd door twee gemaskerde en gewapende mannen onder schot gehouden. 

De bodyguard van Kim Kardashian was tijdens de gewapende beroving niet bij de superster, maar hij was met haar zussen Kendall en Kourtney in een nachtclub. Hij werd over de overval ingelicht door Kims vriendin Simone Harouche, die ook in het hotel in Parijs was. 

Nu dat ook blijkt dat hij het faillissement heeft aangevraagd voor zijn bedrijf en dat hij tot over zijn oren in de schulden zit, vragen veel mensen zich af of zijn afwezigheid wel toeval was. Naar verluidt heeft de superster al laten weten dat ze Duvier geen verwijten maakt en dat ze ook niet van plan is om hem te ontslagen. Er zijn ook geen harde aanwijzingen dat Duvier iets te maken zou hebben met de overval of het hele voorval in scène heeft gezet.

Extra beveiliging van gezin
Kim en haar man Kanye zouden na het incident de beveiliging van de familie hebben opgeschroefd. Dochter North (3) en zoontje Saint (6 maanden) zouden beveiligingsteams krijgen. “Dat de kinderen gekidnapt worden is Kims grootste angst", zegt een insider "Eerder wilde ze geen gewapende beveiliging, maar na Parijs realiseert ze zich dat haar familie 24-uursbeveiliging nodig heeft."

Bekijk ook: