Dit was concert Bieber in Sportpaleis

Voor wie het nog niet wist: de ‘Bieber-fever’ is duidelijk in het land. De Canadese superster heeft gisteren zijn eerste van twee uitverkochte shows gespeeld in het Antwerpse Sportpaleis. Het werd een echt spektakel, maar – net als Rihanna op Pukkelpop – zong Bieber niet altijd live, en lag de nadruk vooral op het visuele aspect.

Al meer dan 36 uur op voorhand hadden tientallen tienermeisjes zich verzameld aan het Sportpaleis voor het concert van Bieber. Het was dan ook geen verrassing dat de zaal vooral gevuld was met tienduizenden tienermeisjes. Toch waren er ook opvallend veel volwassenen aanwezig voor Biebers 'Purpose World Tour'.

Playback
Tijdens het concert toonde Bieber zijn veelzijdigheid: hij speelde op het drumstel, begeleidde zichzelf op gitaar en haalde regelmatig zijn danstalent boven. Opvallend was wel dat niet alle stukken live waren. Net zoals Rihanna op Pukkelpop hield hij vaak de micro niet eens aan zijn mond. Het publiek maalde er alleszins niet om en genoot met volle teugen.

Belgisch succes
Er was ook Belgisch talent op het podium gisteravond. Bieber had op voorhand drie Antwerpse meisjes geselecteerd om mee te dansen op het podium. Na afloop nam de Canadese ster uitgebreid de tijd om ze te bedanken met een applaus en een knuffel.

Vanavond speelt Justin Bieber zijn tweede concert op Antwerpse bodem. Ook die show is volledig uitverkocht.