Maarten: "Ik antwoord met de vuisten"

Zes BV's die het tegen elkaar opnemen in een boksring? Dat is de formule van 'Boxing Stars' dat vanavond doorgaat naar aanleiding van de lancering van de mannenzender CAZ. De spanning stijgt, ook in de VTM NIEUWS-studio. Nieuwsanker Elke Pattyn vroeg of Maarten klaar was voor zijn kamp tegen Viktor Verhulst. "Ik ga schade aanrichten, ik antwoord enkel met mijn vuisten", sprak Breckx in duidelijke taal.

Vanavond ontmoeten zes BV's elkaar dus in een boksring. Josje Huisman neemt het op tegen Olga Leyers en imitator Guga Baúl bekampt Thuis-acteur Bill Barberis. In een laatste match probeert Viktor Verhulst, zoon van Gert Verhulst, sportanker Maarten Breckx te verslaan.

In de aanloop naar de wedstrijd trainden de BV's zeer intensief met professionele trainers. Het ging er soms zelf zo hard aan toe dat er bloed vloeide. Josje was zo heftig aan het trainen dat de neus van haar sparringpartner eraan moest geloven. En dat de spanningen hoog kunnen oplopen vlak voor de kampen, blijkt wanneer Qmusic-presentatoren Sam en Heidi naar Viktor bellen en hem de vraag stellen of hij nog een boodschap heeft voor tegenstander Maarten Breckx.

"Geniet maar van je schoonheidsslaapje, want het zou weleens je laatste kunnen zijn. Morgen zal je er zo mooi niet meer uitzien", daagde Viktor uit.

Voor wie er nog aan twijfelde dat Maarten onvoorbereid naar de kamp zou komen, is hier een foto die Breckx zelf postte op zijn Instagramprofiel. "Train hard, fight easy", staat er te lezen.

Train hard / Fight easy #caz #boxingstars #ready #twodaystogo

Een foto die is geplaatst door Maarten Breckx (@maarten.breckx) op

De kamp gaat vanavond met een beperkt publiek door, kaartjes waren voor 5 euro verkrijgbaar. Morgen zal u te weten komen wie als overwinnaar uit de bus komt en wie een pak slaag kreeg. CAZ gaat zaterdag 1 oktober van start.