Gert Verhulst in tranen bij Luk Alloo

"Mogen wij u de komende maanden lastigvallen?", die vraag stelde Luk Alloo in opdracht van VTM NIEUWS aan verschillende interessante Vlamingen die volop in de actualiteit staan. In de eerste aflevering is het vanavond de beurt aan Gert Verhulst. Alloo bracht hem naar Essen, waar het vakantiehuisje uit zijn jeugd stond. En dat maakte heel wat los bij de Studio 100-baas, tot tranen toe.

“Als kleine jongen ging ik elk weekend met mijn ouders naar ons vakantiehuisje. Wij woonden in een klein appartementje en vanaf 1969 brachten wij in Essen alle vakanties en alle weekends door”, vertelt Gert Verhulst over de plek. Hij wordt er emotioneel van en pinkt enkele traantjes weg: “Het doet me heel hard denken aan mijn moeder, omdat we hier vooral met haar waren.”

Alloo volgt zijn gasten tijdens hun drukke werkdagen en loodst hen mee naar locaties die voor hen belangrijk zijn geweest. Alloo speelt op de verrassing en doet alles om te prikkelen en bij zijn gasten mooie, onverwachte emoties op te wekken. Soms speels, soms gevoelig.

Fileleed
Onderweg naar de eerste locatie, leert Luk Alloo Gert Verhulst van een hele andere kant kennen. Hij jaagt zich in de wagen enorm op door het fileleed. Normaal is de CEO van Studio 100 de kalmte zelf maar nu windt hij zich om het minste op.

"Sporten om te eten"
De CEO van Plopsaland weet zich als geen ander te relativeren. “Als er één ding is waar ik ongelukkig over ben, is dat mijn gewicht”, zucht Gert terwijl hij op zijn crosstrainer staat. “Daarom moet ik dagelijks 700 calorieën wegsporten, zo kan ik blijven eten en drinken."

Bekijk de volledige aflevering van Alloo bij Gert Verhulst, vanavond om 21.45 uur bij VTM!