Zo maakt Kürt Rogiers debuut in Familie

“Ik ben Lars Dewulf, jullie nieuwe CEO.” Met die woorden maakt Kürt Rogiers vanavond zijn langverwachte debuut in de VTM-reeks Familie. Rogiers speelt er een flamboyante baas die het familiebedrijf van de familie Van Den Bossche moet redden van de ondergang.

“Op het moment dat Lars bij Fashion binnenstapt, heeft hij net een sabbatjaar achter de rug. Hij is dus helemaal klaar om zijn tanden te zetten in een nieuwe uitdaging”, vertelt Kürt Rogiers. “Lars wil presteren en succesvol zijn. Hij draagt strakke pakken, rijdt met bolides en is ook een rasechte womanizer. Dat zijn toch allemaal elementen – zeker dat laatste – die ik niet dagelijks beoefen. Maar het is wel één van de leukste personages die ik ooit heb gespeeld. En dat meen ik.”

Zijn personage moet in de VTM-reeks familiebedrijf Fashion uit het slop halen. Door een moordende deal die June Van Damme (Katrien De Becker) voor haar dood sloot met een grote modeketen dreigt Fashion namelijk over de kop te gaan. Of het Lars lukt om het bedrijf te redden, zie je vanaf vanavond op VTM.

Online te volgen
Het personage van Kürt Rogiers verschijnt niet alleen in de reeks, maar is ook online te volgen. . In de VTM-app kunnen liefhebbers zich verdiepen in de persoonlijke notities van Lars Dewulf. Hij leert de Van den Bossches en co samen met Vlaanderen kennen, en fans komen meer te weten over het nieuwe personage.

Bekijk hieronder de eerste beelden van Kürt Rogiers in Familie: