Met Q-app mis je niets van Qmusic en Q2

Vanaf vandaag kunnen gebruikers van Q2.be en de Q-app live en uitgesteld naar Q2 kijken. Hiervoor wordt een nieuwe Q-app gelanceerd, waarin zowel het tv-merk Q2 als het radiomerk Qmusic samen komen.

In die app kunnen gebruikers voortaan live kijken naar Q2 en dus om het even waar en wanneer inpikken op hun favoriete programma. Zowel op pc, als op smartphone en tablet (Android en iOs).

Uitgesteld
Naast live kijken, kunnen heel wat programma’s uitgesteld (gemiddeld tot 7 dagen terug) bekeken worden. Als een programma al bezig is, kan je makkelijk inpikken vanaf het begin. Ook in het buitenland kan je vanaf vandaag Q2-content live en uitgesteld bekijken. Mensen die willen kijken via de online platformen, hebben wel een gebruikersprofiel nodig. Dat kan je aanmaken op de site of via de app.

Live radio
In het Qmusic-luik kunnen gebruikers overal live de radio-uitzending volgen, gratis berichtjes sturen, zien welke liedjes er gedraaid worden, en meer. Naast Qmusic en Q2 is er een YOU-luik voorzien, dat zich aanpast in functie van de gebruiker.

De 250.000 huidige gebruikers van de vorige Q-app - die enkel vanuit het radiomerk Qmusic vertrok - krijgen een automatische update van de nieuwe app.