BV's wuiven kroost uit aan schoolpoort

Het is vandaag 1 september en dat betekent dat alle kinderen en jongeren onherroepelijk naar school moeten. Voor veel ouders blijft het een speciaal moment wanneer ze hun kleine, of al grotere spruit afzetten aan de schoolpoort. Ook voor de kinderen van bekend Vlaanderen zit de vakantie erop en ook zij werden vanochtend door mama of papa aan de schoolpoort afgezet.

Voor Tanja Dexters en haar dochter Valentina is het een extra speciale dag. Valentina zit vanaf vandaag in het eerste leerjaar en mama Tanja vond dat dat wel een speciale outfit verdiende. Dexters noemde het dan ook "één van de mooiste dagen" uit Valentina's leven.

For sure one of the most beautiful moments in her life #valentina #firstdayofschool #firstclass And for the parents too PROUD!

Een foto die is geplaatst door Tanja Dexters (@tanjadexters) op

Goodnight little V Sleep good! Tomorrow big day!!! #loveyoutothemoonandback

Een foto die is geplaatst door Tanja Dexters (@tanjadexters) op

Ook presentatrices Ann Van Elsen en Erika Van Tielen bracht hun kroost vandaag naar school. De kinderen van Koen Wauters en Valerie De Booser gaan vanaf vandaag niet meer samen naar school. Zita Wauters start namelijk in het eerste middelbaar.

School is cool . #backtoschool #1september #finneman #littlerowen #notears #onlylotsofexcitement

Een foto die is geplaatst door Erika Van Tielen (@erikavantielen) op

Ready set go ... Good luck girls

Een foto die is geplaatst door annvanelsen (@annvanelsen) op

De kinderen van Evi Hanssen kunnen vandaag jammer genoeg niet naar school. Zij liggen ziek in bed met buikgriep laat mama Evi weten.

George Meus nam vandaag alvast een bloemetje mee op zijn eerste schooldag.

Happy boy. #firstdayofschool

Een foto die is geplaatst door stephaniederoover (@stephaniederoover) op