Tv-kanaal 'Acht' wordt 'CAZ'

Vrouwenzender Vitaya krijgt een mannelijke tegenhanger met 'CAZ', de nieuwe mannenzender die vanaf 1 oktober van start gaat en het huidige 'Acht' vervangt. Elke dag film, een blik achter de schermen van de Special Forces van het Belgische leger, Late Night Comedy in Live at the Apollo en veel series zijn de ingrediënten van CAZ.

CAZ brengt elke dag film met filmklassiekers als The Godfather-trilogie, de Rambo-films en de Alien-franchise, cultfilms als From Dusk Till Dawn en Shawshank Redemption en recente toptitels over verschillende genres: van westerns als True Grit, over comedy met American Pie tot thrillers als A Most Wanted Man.

Special Forces
Exclusieve blik achter de schermen van de 'Special Forces Group' van het Belgische leger. Deze hypergetrainde militairen kunnen op elk moment ingezet worden voor elk type operatie. Ervaren ex-soldaten, actieve combat-eenheden en aspiranten getuigen over hun werk. Special Forces is een programma in opdracht van VTM NIEUWS.

Late Night Comedy: Live at the Apollo
In de late avond staat Live at the Apollo op het programma, waarbij heel wat bekende stand-upcomedians het beste van zichzelf geven op het podium van het Hammersmith Apollo-theater.

Veel series
Bij CAZ kan de kijker terecht voor heel wat bekende Amerikaanse reeksen als Game of Thrones, Black Sails, Sleepy Hollow, Dexter, Ray Donovan en Las Vegas.