Nieuwe zomershow VTM gestart

Op het strand van Oostende is gisteravond de nieuwe zomerse VTM-show ‘Twee meisjes op het Strand’ opgenomen. Een muziekprogramma dat een beetje doet denken aan ‘Tien om te zien’. Bij elke opname zal het een ander duo zijn dat de mensen op het strand ontvangt, één keer zelfs een trio. Zij zijn de rode draad in een show met verschillende artiesten die op het strand de meest populaire zomerhits brengen.

Gisteren beten Olga Leyers en Dina Tersago de spits af. Zij ontvingen op hun strand Bent Van Looy, K3, State of Mind, Johannes Genard, Lola & Jan van The Voice, Coco Jr, Gers Pardoel en Zwartwerk. Volgende week zijn Natalia en Nathalie Meskens de gastvrouwen en komen Laura Tesoro, Paul Michiels, Ian Thomas, Stan Van Samang, Laura Lynn, Christoff, Belle Perez en 2 Fabiola optreden. 

Drie meisjes
Op 23 augustus zijn het niet twee, maar drie meisjes op het strand, want dan maken Marthe, Hanne en Klaasje hun debuut als gastvrouw van een tv-show. Zij halen Milow, Slongs Dievanongs, Tourist LeMC, Dana Winner, KIA, Bart Peeters, Jan van The Voice, Pieter Embrechts & Isolde Lasoen en Willy Sommers op het podium.  

De opnames starten telkens vanaf 20.30 uur op het Klein Strand. De uitzendingen volgen vanaf 19 augustus 2016, drie weken lang op vrijdagavond bij VTM.