Nieuwe typetjes voor Chris Van den Durpel

Chris Van den Durpel (55) gaat opnieuw in de huid kruipen verschillende typetjes. Legendes als Kamiel Spiessens, Ronny King, Jimmy B én een aantal nieuwe typetjes zullen volgend jaar in een nieuw programma op VTM te zien zijn.

“Toen ik enkele weken geleden mijn kasten uitmestte, botste ik op een heleboel pruiken die er een beetje verwilderd bijlagen”, zegt Van den Durpel. “Ik zette er eentje op en wonderwel paste ze nog. Eén blik in de spiegel en de goesting was er weer. De vele typetjes opnieuw tot leven brengen online en op televisie en ze laten inspelen op de sociale media, wordt een leuke uitdaging waar ik reikhalzend naar uitkijk.”

Fans hebben Chris een tijd op het scherm moeten missen, maar dit najaar haalt hij dus opnieuw pruiken, potten make-up en snorren boven. De titel van het nieuwe programma volgt later. 

Figuren als Kamiel Spiessens, Ronny King, Jimmy B en "bokseur" Firmin doken de voorbije jaren nog sporadisch op in andere shows met Chris zoals ‘Familieraad’, maar dit nieuwe programma is het eerste in twaalf jaar dat volledig draait rond zijn typetjes.