Gert Verhulst laat BV's gekke dingen doen

Hoe laat je een groot ijsblok smelten in zo weinig mogelijk tijd? Hoe schilder je een paard terwijl je paardrijdt? Of hoe vul je een eierdopje met zo veel mogelijk tranen? Het zijn maar enkele van de bizarre opdrachten die Studio 100-baas Gert Verhulst dit najaar afvuurt op zijn vijfkoppig panel. In een gloednieuw programma bij VTM gaat hij op zoek naar 'Het Grootste Licht'.

Vijf bekende panelleden krijgen van Gert opdrachten voorgeschoteld die ze elk op hun eigen manier tot een goed einde moeten brengen. Wie komt het snelst tot resultaten? En wie doet dat op de slimste of origineelste manier? Kortom: wie is 'Het Grootste Licht'? Wie de opdrachten onder het toeziend oog van Gert en zijn assistente Ruth Beeckmans het best vervult, wint.

'Het Grootste Licht' is een Vlaamse versie van het succesvolle Britse format 'Taskmaster', dat sinds vorige zomer loopt. De productie is in handen van deMENSEN. De namen van de vijf panelleden en de precieze uitzenddatum van 'Het Grootste Licht', worden later meegedeeld.