Laura en Koen vinden elkaar terug

Koen Wauters zal het volgende seizoen van Belgium’s Got Talent samen presenteren met Laura Tesoro. Samen met Koen vangt de 19-jarige zangeres de kandidaten op, voor en na hun prestaties.

Het is niet de eerste keer dat Laura en Koen samenwerken want Laura deed al presentatie-ervaring op in  het VTM-programma ‘Kleine Ster,Grote Ster’ waar ze sidekick was van Koen Wauters. Wauters was ook Laura’s coach in seizoen 3 van The Voice en loodste haar naar de finale, waar ze als tweede eindigde.

Eurosong
Met deze tweede plaats  was Laura gelanceerd in de muziek, met als voorlopig hoogtepunt haar knappe prestatie op het Eurovisiesongfestival waar ze dit jaar tiende werd met ‘What’s The Pressure?”. Ondertussen deed ze al presentatie-ervaring op in Kleine Ster, Grote Ster, als sidekick van Koen.

“Hij was ooit mijn coach, hij werd dan een goede vriend en nu mogen we ook als duo samenwerken”, zegt Laura Tesoro. “Te gek dat ik Belgium’s Got Talent nu ook samen met Koen Wauters mag presenteren. Ik weet echt dat ik in goede handen ben en ga veel van Koen kunnen leren. Maar ik wil me vooral ook laten verbazen door de kandidaten”, aldus Tesoro.