Zo opende 'Queen B' concert in Brussel

Fans hebben er gisteren uren voor in de rij gestaan, maar dan was het eindelijk zover. Beyoncé streek neer in het Koning Boudewijnstadion, waar ze een spetterende show gaf voor al de aanwezigen. Zoals steeds deed ze dat in een opvallende outfit.

Aan het Koning Boudewijnstadion stond gisterenmiddag al een lange wachtrij. Fans wouden het beste plekje veroveren om hun idool te kunnen zien. 'Queen B' zorgde ook voor extra hinder op de weg. Zo was het erg druk op de Brusselse Ring. Het Vlaams Verkeerscentrum raadde bestuurders een tijdlang aan om over lange afstand via Antwerpen te rijden.

Maar het was de drukte en het wachten allemaal waard. Om 20.45 uur begon Beyoncé aan een spetterende show. En zoals steeds deed ze dat in een prachtige outfit.

In April startte de superster in Miami met haar 'Formation World Tour' en streek nu dus ook neer in Brussel. Afgaand op beelden van concerten in Parijs en Londen, mocht Brussel zich schrap zetten voor een indrukwekkende show.

Wie de show in Brussel gisteravond heeft gemist en de superster toch nog aan het werk wil zien, zal snel moeten zijn. Ze treedt met deze tour nog een laatste keer op in Europa, op 3 augustus in Barcelona.

Bekijk ook: