Dossier Festivals

TML-dj valt stil voor VTM-reportster

VTM NIEUWS-reportster Elke Gyselen vertrok deze ochtend uit Frankfurt op een speciale ‘party flight’ van Tomorrowland, die festivalgangers in ware Tomorrowlandstijl naar ons land brengt. Nadat in de vertrekhal van de luchthaven al een feestje werd ingezet, werden ook tijdens de vlucht stevige beats gespeeld. Tot onze reportster een vraag stelt, en de dj stilvalt voor haar vrouwelijke charmes.

Even klinkt er wat gejoel uit de cabine, maar daarna gaat het feest onverminderd door. Ook deze ochtend in de vertrekhal waren de reizigers al helemaal in festivalsfeer, getuige daarvan onderstaande beelden:

Tomorrowland is dit jaar toe aan haar twaalfde editie. Er worden zo'n 180.000 bezoekers verwacht op provinciaal recreatiedomein De Schorre in Boom, de thuishaven van het populaire festival. Onder de festivalgangers zijn ook dit jaar heel wat buitenlanders. Zo bracht Brussels Airlines deze week meer dan 10.000 bezoekers van over de hele wereld naar ons land met 108 vluchten - waarvan er 59 speciaal ingericht waren als party flights.