VTM lanceert eerste webserie 'Dubbelspel'

VTM heeft vandaag de eerste aflevering van 'Dubbelspel' gelanceerd, een fictieserie die exclusief op het internet en in de mobiele app van VTM te bekijken is. Dertig afleveringen lang kunnen de kijkers elke weekdag vanaf 11 uur genieten van korte webafleveringen van enkele minuten. De eerste aflevering kan je hier bekijken. 

'Dubbelspel' is geschreven door Hugo Van Laere, die ook al de telenovelles ‘Sara’ en ‘David’ schreef, en vertelt het verhaal van Laura, een gewoon meisje dat droomt van roem en rijkdom. Laura’s ambitie botst met de toekomstplannen die haar werkloze moeder voor haar heeft uitgestippeld: een job in het onderwijs. Wanneer Laura de rijke fotograaf Vic ontmoet, ondergaat ze een complete makeover om indruk op hem te maken. 

De hoofdrollen zijn voor Tinne Ceuppens (Familie, De Bunker, Vriendinnen) en Annelies Boel (Familie, De Zonen van Van As). Zij spelen Laura Vande Kasteele en haar beste vriendin Mieke Freyant. Verder spelen onder meer ook nog Ann Tuts (Doortje in 'FC De Kampioenen') en Peter Van Asbroeck (Zone Stad, Thuis, Wittekerke) mee. 

Ook op sociale media
Vanaf vandaag kunnen de fans Laura en haar vrienden ook volgen op verschillende social media. De personages krijgen een eigen Facebook-profiel en ook via Pinterest en Instagram kunnen kijkers zich nog meer verdiepen in het leven van de personages.